[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Afgelopen weekend hebben wij de eerste Para Trophy wedstrijd verreden tijdens het grote men evenement in Horst. Dit keer mocht Anniek mee om ervaring op te doen. De schitterende entourage en enorme hoeveelheid combinaties waren voor haar indrukwekkend!
Vrijdag reden we de dressuur en Anniek was erg onder de indruk van de hekjes, waar ze niet eerder tussen had gelopen. Toch bleef ze stoer doorlopen en sloten deze af met een score van ruim 66%, waar wij erg tevreden mee waren.
Zaterdags mochten we de marathon rijden. Zes mooie en technische hindernissen. Anniek had er veel zin in en met de oortjes naar voren reed ze de hindernissen uit. Dat ze werkwillig is, wisten we al, maar dit keer deed ze er een schepje bovenop. Ons doel was om netjes te sturen en haar niet te overvragen, omdat de snelheid vanzelf zal komen. Door een kleine stuurfout van mij, reden we een balletje en schoten een poort voorbij..dit was een mooi leermoment omdat ze heel braaf wachtte en op commando ook achterwaarts ging. Wel kostbare tijd en punten verloren, maar we waren er om ervaring met haar op te doen en dat is gelukt!
Op zondag werd de vaardigheid verreden en ook daar deed Anniek het goed. Basistempo was goed, maar ik zal me moeten aanleren om krappere wendingen te nemen, zodat ik geen extra tijd verlies. We hebben een schitterend weekend afgesloten met een mooie tweede plaats en dit biedt perspectief voor de toekomst met haar.

Ook waren er allemaal cameraploegen om een documentaire te maken ter promotie van de mensport, waar wij een rol in mochten spelen. Binnenkort krijgen wij een exemplaar hiervan.
Kortom, een nieuwe topper erbij en op naar Uden over twee weken, waar PP weer aan het werk mag in klasse 4.

Een prachtige wedstrijd in Horst