[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Afgelopen weekend was de planning om naar Uden te gaan met PP in de klasse 4.Door autopech konden we niet gaan en konden we nog in Bronneger terecht. Met een geleende wagen zijn we naar het mooie Drenthe gegaan om daar met Anniek te starten in klasse 3.

De dressuur wordt steeds fijner en door de trainingen van Eva loopt Anniek meer op eigen benen. Dit resulteerde zaterdag in 52 punten met complimenten van de jury. “Deze hadden genoten, alleen jammer van de foutjes”. De vaardigheid was ok: 1 bal. Na deze 2 onderdelen stonden we op een voorlopig tweede plaats.

Zondags de marathon.
Over het algemeen technische hindernissen, maar door de wendbaarheid van haar goed geschikt voor Anniek. Ik had mezelf voorgenomen om, als les van de laatste keren vaardigheid, krappere lijnen te nemen en dichter bij het hout te blijven. Dit moest wel iets winst opleveren, qua tijd.

De einduitslag was erg goed en we hebben de marathon winnend afgesloten met een mooi eindresultaat: De enkelspan rubriek gewonnen en een erg nette einduitslag van 125,18. We hopen hiermee een mooie score voor het NK te hebben neergezet!

  
Autopech brengt een succesvol Bronneger!